تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: «کاهش ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهور»، «شرایط ثبت نام نامزدها » و «تعین تکلیف رجل سیاسی» در طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی با اشاره به جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس، گفت: برای تهیه این طرح تلاش گروهی شده و هم اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری به کمیسیون «امور داخلی کشور و شوراها» در مجلس جهت بررسی ارائه شده است.

وی افزود: ما در این طرح به چندین موضوع ورود کردیم؛ یک اینکه تلاش کردیم تا ورودی‌ها جهت ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری را مدیریت کنیم تا دیگر شاهد ثبت نام ۱۰۰۰ الی ۲۰۰۰ ثبت نام کننده نباشیم.

نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین پیرو این طرح تلاش کردیم تا شرایطی برای ثبت نام کنندگان مدنظر قرار دهیم.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه درباره تعیین تکلیف تشخیص رجل سیاسی در این طرح گفت: در تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مُدبر باز هم این شورای نگهبان است که این مسئله را تشخیص خواهد داد.

وی تاکید کرد: البته کمیسیون «امور داخلی کشور و شوراها» در مجلس هم ممکن است در زمینه تشخیص رجل سیاسی موارد و ایده‌هایی خود  را به شورای نگهبان انتقال دهد چراکه این طرح فعلا طرح اولیه است و ممکن است در کمیسیون  تغییرات گسترده‌ای پیدا کند.

میسیون «امور داخلی کشور و شوراها» با استناد به ماده ۵۳ قانون «آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی» برای انجام وظایف محوله در محدوده سیاست داخلی، شوراها، امور غیرعمرانی شهرداری‌ها و ثبت‌احوال مطابق ضوابط این آیین‌نامه تشکیل‌شده است. هم‌اکنون محمدصالح جوکار نماینده ادوار نهم و یازدهم رئیس و حسین بامیری، محمدحسن آصفری، علی حدادی، فاطمه مقصودی و حسین خسروی اعضای هیئت‌رئیسه این کمیسیون هستند.

اصل ۱۱۵ قانون اساسی تصریح کرد اصل‏ یکصد و پانزدهم: رئیس‏ جمهور باید از میان‏ رجال‏ مذهبی‏ و سیاسی‏ که‏ واجد شرایط زیر باشند انتخاب‏ گردد: ایرانی‏ الاصل‏، تابع ایران‏، مدیر و مدبر، دارای‏ حسن‏ سابقه‏ و امانت‏ و تقوی‏، مومن‏ و معتقد به‏ مبانی‏ جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ و مذهب‏ رسمی‏ کشور.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار